jag klarar inte mycket till..

utan killen, utan ens få träffa killen kommer jag inte klara av mera. alla andra träffar honom, utom jag. jag missar honom HELA tiden. tårarna kommer snart att rinna jag känner de! jag klarar inte av att hålla mycket mer inne, jag älskar honom. jag älskar honom så långt in att jag kan dö för killen!

du är hemma!

älskling.
allt jag sagt till dig, allt är sant, jag älskar dig. du är en ängel till mig och jag skiter i vad dom andra tycker om de, för du finns där för mig hela tiden. du är den ända killen jag kan lita på till 110% ingen ska ta illa upp eftersom jag har mest saker berättat till dig. du har vart så sjukt saknad. du är älskad in i de sista. du är underbar, låt de regna över oss nästa gång vi träffas. jag skiter i. för i mina ögon lär de vara den finaste dagen på detta året.. när jag va med dig sist regna de... de va den sista gången jag fick träffa dig innan allt... men över allt, över allt på denna jord vill jag att du ska veta att för dig gör jag allt!

tjännare!

jag hade bästa dagen igår, gick upp 05.00 åkte till ullared.
kom hem kanske 18.30!
åkte till trollhättan och träffade bästa folket! jag skojar inte!
underbar dag upp till 110%! ♥

..?

all i want for christmas is..... you?
och de hållar jag fast vid! jag fattar inte vad jag älskar dig! ♥

tjaa!

tjännatjänna. nu vart jag trött, borde sova.
helvetes ullred imrn!
nej men jag älskar de! och nu sitter man och saknar din emilia så sjukt! älskling kom till mig! ♥
men, alla är sociala imorgon på mobilen!
0700617587! ♥♥

Emilia ♥

Jag älskar dig!
16/11-11!
min underbara EmiliaSvensson! ♥

...

hej..
erkän jag har lovat i något inlägg inan att jag inte skulle bli kär eller toffla en kille, jo jag läste de nyss. jag har fan släppt dom orden och fallt för en kille. men som som vet de säger att jag inte kan ta honom.. bara för han är 5 år äldre.
vafan jag skiter totalt i åldern, han är underbar och de står jag fast vid!
han är fin! ♥

inget bra sätt..

tjääääännaa!
sitter vid datan nördar fejjan som vanligt. lyssnar på misik,
min vanliga kväll? :)
men nu till saken, jag kan erkänna att man kan få damp på den värsta killen i klassen, sammtidigt som man gjort så mycket med honom. han förstår inte att han sårar oss tjejer...
jag har hamnat i konflikt med honom ett antal gånger och en gång till jag kommer inte orka mer. han styr över mig med sina ord. han kan få mig på på knä lika fort som man knäpper med sina fingrar, jag är så rädd att vi bråkar, men när vi snackar när han är ensam är den bästa tiden med honom. han är en underbar person inom sig. jag vet att han vet vad jag menar. jag älskar honom men sammtidigt inte..
när han växt upp kommer säkert allt fram..

åh herre..

här sitter man, blir hjärn tvättad..
http://www.youtube.com/watch?v=AA5DsLzSVrk&feature=related
FÖRSTÖR MITT LIV!!!
kommentera hur många minuter ni har lyssnat utan att fuska, jag har nu så länge 8 min..... känns som 8 timmar, och de kan jag lova er...

..

livet känns helt förstört.. han har fått mig må dåligt för sista gången, han va den jag älskade.. älskade sjukt mycket. när man läser vad han gjort när jag åkt iväg kunde jag inte sluta gråta.. jag är sjukt lätt att få gråta. just nu vill jag supa bort alla mina bekymer vill inte vara kvar i medvetandet, han har krossat mitt hjärta. han skriver de jag minst vill veta. jag har vart kär för sista gången, han har förstört min tro till killarna.. jag vill inte se honom en ända jävla gång till.. jag vill inte ens vara kvar här. när allt detta hände blev jag ju fan hotad av en jävla idiot. när jag väl träffar honom leker han sig inte lika mycket utan blir mer och mer kaxig för allt jag svarar, jag svarar de jag tycker och han tror en helt annan sak.. han har förstört min tilltro ännu mer. men S förstörde den till 99%
jag säger bara,
~ tack så jävla mycket för denna tiden jag har kunnat tro att du kännt samma, du har lekt med mig, du har lekt med mitt hjärta. du är precis som sertch. du är fan bara ett stort jävla svin. du har inget och göra i min stad. jag vill aldrig att du kollar mig in i ögonen, jag vill inte visa för dig att du gjort mig så sårad. men ser jag dig.. jag lär kolla ner i marken och gå förbi, du har förstört mig in till de innersta. och de va de hårdaste jag fått, jag har aldrig gråtit för en kille som jag grät för dig. du är en sån jävla idiot.
jag vill aldrig se dig, jag vill aldrig höra ditt namn, jag vill bara hata dig..
resten av mitt liv..

I want to go my own way..

de räcker inte längre till att säga "jag älskar dig"
ordet är för mycket använt här bland allt folk..
många litar inte,
inte jag iaf..
jag ska inte säga, "jag älskar dig" 1 gång till.
iaf inte till en person jag inte älskar,
får du inget "jag älskar dig" tillbaka..
vet du sanningen!
detta har nu gått för långt! de har sårat mig långt in..

skola!

tjänna tjänna!

nu sitter jag i datasalen med typ ronja, och okej.. C1:are.. *ryser*

förlåt men jag gillar inte saga.. blää..


Ronja jag älskar dig, du är de finaste !
allt för d ig bästa vän ♥


klart!

tjääääääääh!
nu är jag hemma från helg LÅÅÅÅÅNG helg med försvaret, tält sovning och shet, underbart när man hade bästa vän där. de är bra att man har underbara kompisar så man inte frös/agga sönder!
UNDERBAR BILD!♥

Isa&Ida ♥

Nu sitter vi här i skolan, jag tar kort på egot själv, jag lägger upp 1 bild som ni ser, :)

pallar inte skriva mer nu, men ikv blir de uddevalla så kan inte blogga förens söndag, KÖSS HAJJ!



minnen!


want my blonde hair back?:(

R4ND0M!

du lovade faktiskt att de skulle vara vi.. killar säger mer än vad dom kan tänka. tänka är nog de svåra för dom. ibland förstår jag inte hur man kan tänka.. tänka längre än 2 minuter framåt hade kanske vart en bra idé? de ända jag ber ifrån dig är att du ska förlja din engen väg och inte springa efter dina så kallade vänner? de är kanske därför vi gled isär?

I only cry in the rain
Super Proud
He wants to know what I think
But baby if only it were that simple
But why would you stand with me in the rain?
In the rain, in the rain
Why would you tear down my fence?
Baby I know yet what will happen
So I just cry in the rain...

emma!

tack så mycket emma!
tack för min header & design!
älskar dig sjukt! ♥

S♥

känner att den man älskar inte förstår orden.. orden förvandlas till kk.. de är det ända du bryr dig om. men allt man vill är att få ha dig där brevid mig, jag kan göra allt du vill. jag lovade mig själv. "jag ska aldrig toffla igen, man blir bara sviken.." men vad händer nu, jo jag gör allt han ber om!

läs dom! ;)

Markus Holmström!
Faidrah Martinsson

Mika Stjärnan Andersson
Ida Albana Ferizi
babyemma ♥
Emma Thomsen
Rebecca Andersson
min bäbis! ♥
miniFINIpini ♥
Ebba Johansson
Lisa Haglund
Saaaaaaaaaaaaaaaabina!
Jason Frödén
RonjaLillen♥
Irma Malm
BarnDomsVännen ♥
ÄMÄLIE!♥
SÄNDRÄÄÄH!♥
SUSANNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
CARROOOOOOH! ♥
cecilia ♥
en riktigt snygg pöjjk! :0
läs / följ / kommentera, jag lovar att de snart kommer fler ni kan läsa! :*

dagen!

tjännare, igår va de jag som fick va hemma, gå till sjuntorps vårdcentral, skickad till granngårdens vårdcentral sen skickad till uddevalla sjukhus! tack vara mitt jävla öga. NU går jag på pencelin och mitt öga ser ut som en tennisboll, och jag skojjar inte.. DE SER FAN UT SOM DE! :(
men sånt är livet. jag kan ju inte gå till skolan imn heller HAHA! :0
men nu ska jag käka, pöss hajj ! :*

..

kul att man nyss hörde sina föräldrar bårka som idioter. tack vare mig. jag orkar inte med de? mamma är ju fan piss sur på mig. pappa svarar inte på mina sms... jag orkar inte?

kan inte hjälpa de.

hejdär!
Nadinn allt är här, all den kärlek jag kan ge dig. du är en av dom som betyder livet för mig. jag saknar dig varje sekund som går! jag finns här, och de vet du!

nu till saken.. jag är kär. jag kan inte hjälpa de, du är underbar! de märkte jag idag. allt jag funderat på var sant. sant in i de minsta! din personlighet är underbar. jag vet inte vad jag ska göra.. de är som, utan dina andetag.
jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor. jag älskar dig. de finns inget lika underbart som att ha dig. kramen du gav mig, där blixtra de till. jag kan inte hålla de inne. du är ballt utan B!
S ♥

gråt inte öppet!

ska du gråta. gårt då i regnet så ser ingen hur sårad du än är ingen dina tårar. han/hon som sårat dig ska inte se de dom vill. dom vill se dina tårar. utom när han/hon ser dig. upp med ditt huvud högt så ingen ser att du är sårad. man ser de i dina ögon. mina om man kollar noga ser man hur sårad jag är långt där inne. jag kan erkänna de. jag kan erkänna ett jag har blivit sårad av han jag älskade mest här på denna jord. min bästa vän hade mitt hjärta mitt tilltro han hade allt. men han vände sig om kastade mitt hjärta och gick. han sårade mig ända in i min stjäl. ni som blivit sårade vet vad jag menar med detta. jag vill bara inte något häder dig. om de kanske gjort de kan du berätta de för mig. jag förstår sånt. jag har funnits där för mina vänner i vårt och torrt. min älskade bästa vän var med när jag blev sårad. hon sa exakt mina ord. " upp, håll ditt huvud högt. tänk inte på de nu. du är starkare än vad du ser ut. jag vet de" jag blev glad när hon sa de. hon minndes de jag alltid sa till henne. jag är stolt över mina vänner som vet vad jag menar. jag är stolt över mina vänner som lyssnar på mina ord. tänk på orden jag och hon sagt. " upp, håll ditt huvud högt. tänk inte på de nu. du är starkare än vad du ser ut. jag vet de"
jag vet att du klarar de!

sånt är livet.

hemma nu, tror jag börjar bli sjuk. helt ärligt kommer isa döda mig om jag blir de.. men ögat gör så fkn jävla ont.............. skolsköterskan trodde de va påbörjan på ögoninfektion, göt säger jag ju bara. men jag tror hon har fel som vanligt. men ögat är nu svullet,blå/lila/ ÖMMER som fan. JAG HATAR MITT LIV! + på allt de har jag sån fkn mensvärk! :'(
TROR JAG SKA DÖDA MIG ! AJ SÄGER JAG BARA !? någon som vill byta liv med mig 1/2 veckor? :)
smsa mig då, 0700617587 ;*
digga 2 år gammal bild?!

lite bilder ♥

bjuder på mellie!
bjuder på mig ?!
vadååååå blond?!
sommarN!
♥!
lite sådär. men kommer fler någon dag!

kul liv..

jag förstår mig inte på killen. han förstörde mitt hjärta, jag litade på honom, ska man hålla på som ett svin bakom ryggen på mig har man inte något med mitt liv och göra. jag tror han förstod när jag skrev så om "någon" på facebook. han tog bort mig så jag förstår att han och jag inte har något med varann och göra längre. men allt jag tofflat för honom var bara förjäves. de va bara en lek som jag skulle spela men inte gå på. men vad vare inte jag gjorde? jo jag gick på leken men fick lekan tåla.. jag orkar inte leka nu. nu kommer jag vara rak och kommer fan inte toffla förens jag känner att jag kan lita på honom/henne!

och nu då. jag får inte komma till min far förens den jävla fittan som också bor där har "lugnat" sig. pappa vågar inte "trottsa" hennes humör. jag kan råka illa ut. VAFAN MENAR HAN MED "RÅKA ILLA UT!?" jag kan ju fan inte bli misshandlad när hon är med i en jävla utredning i soc! DÅ ÄR HON FAN HELT JÄVLA SJUK I HUVUDET! JAG HATAR DETTA JÄVLA LIVET! jag lägger min energi på att dampa på de jag igentligen behöver. men jag förstör de bara..
jag ska ringa emelie hjelm nu, men lova mig emelie. bli inte arg på mig om min agg går ut över dig. jag älskar dig ♥

nae..

de är förjävligt. här sitter jag och hoppas på att facebook ska dö. sen händer de inget. fan va besviken jag blir på detta... 
nu ska jag gå och lägga mig och deppa i min säng....... (u)

hos sandra ♥

hejdär!

nu sitter jag hemma hos sandra, ska ta en snabbis till överby och se vad sandra ska kolla på där. de vet jag inte... men sen blire att fika med mammsen hennes kompisar och kanske sandrizz :*
men blogga kan jag ju inte göra nu iaf, köss hejj ♥♥♥


12.22

tjännare.
ibland förstår man sig inte på killar, så sjukt jobbig som han är orkar inte inte med honom, han leker sig dum. när han är med sin jävla kompis ska han leka tuff, är inte sig själv. jag orkar inte med honom längre. jag har sagt till honom varför jag ville träffa han från första gången, han ville samma sak. men de jag inte förstår är att de som hände skulle jag lyssnat på bästavän och låtit han gå sin väg utan att jag skulle bli sårad. jag drog fan ända till liseberg för att vara med honom, sen när jag är där åker vi 1 sak sen leker han sig och drar där ifrån. men han ska inte känna sig bäst. asså de hände ju fan mer saker med emir när de va gothia. de va den bästa gången när jag louise va på liseberg. bästa dagen var de.
men just nu leker han sig, jag skriver idiot till honom för så han har sårat mig är de hans fel. han minns inte de han sagt. men de är sån jävla tur för honom att jag inte har känslor för honom. han ska ha sån jävla tur. för som han håller på kommer han snart på problem de kan jag lova. jag drar snart till hans stad för att snacka face mot face. men gör jag de kan jag inte hålla mig ifrån att slå till honom. så jag får nog åka med någon jag vet kan hålla mig ifrån de.

RSS 2.0